Mobiliteitsfonds per 1 januari 2017 beëindigd – aanvragen voor trajecten of cursussen gestart in 2016 is mogelijk – lees de voorwaarden

Het Mobiliteitsfonds is ingericht om de arbeidsmobiliteit van werknemers in kunsteducatie te stimuleren zowel binnen als buiten de sector. De financiering is 50% door het Mobilteitsfonds en 50% door de werkgever.

Het doel is het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt voor de werknemer, zowel binnen als buiten de sector kunsteducatie.  

Het OAK beheert het Mobiliteitsfonds Kunsteducatie. Sinds 2015 hoeft u geen premie ten behoeve van het Mobiliteitsfonds af te dragen. De resterende middelen binnen het Mobiliteitsfonds worden conform de doelstellingen en het reglement besteed.

Het bestuur OAK heeft besloten dat het alleen nog aanvragen die zijn gestart in 2016 in behandeling worden genomen. Aanvragen dienen uiterlijk 3 maanden na afronding van de opleiding te zijn ingediend. Zie voor verdere informatie het reglement.

Aanvragen voor cursussen of trajecten met een startdatum na 31 december 2016 worden niet meer in behandeling genomen.

Voor meer informatie of het indienen van een aanvraag kunt u een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

Ontwikkelingen

 • CAO Kunsteducatie – werkingssfeer en algemeen verbindend verklaring

  Sociale partners in de branche Kunsteducatie hebben in de tussen-cao met looptijd 1 juli 2019 tot...

  Lees meer...

 • Persbericht

  ‘Veranderende sector kunsteducatie vraagt om flexibiliteit, ondernemerschap en vertrouwen’ De...

  Lees meer...

 • Onderzoek

  Het OAK heeft onderzoek laten uitvoeren naar de toekomstige arbeidsverhouding in de sector...

  Lees meer...

 

 

downloads